dilluns, 18 de maig del 2020

Setmana del 18 al 22 de Maig

Bon dia!
Aquesta setmana us hem preparat una proposta molt interessant.
Cada dilluns treballarem més a fons dos planetes mitjançant fitxes que anireu guardant, creant així el vostre quadern d'astronomia. Podeu dissenyar una portada i posar-hi el títol. Aquí podreu guardar tot el que hem anat treballant, convertint-vos en vertaders científics. Recordeu que l'astronomia és la ciència que estudia l'univers; els planetes, les estreles o les gal·làxies. Els astronoms utilitzen algunes eines com el telescopi per obtenir informació sobre l'espai. 

1. Aquesta setmana és el torn de Mercuri i Venus, els planetes més propers al Sol. Haureu de llegir atentament la informació de cadascún i omplir la graella de registre amb la informació que us demana.    




MERCURI: FES CLIC   

VENUS: FES CLIC 



2. Mots encreuats. Aquesta setmana les paraules que heu de trobar estan relacionades amb l'espai. Si teniu dubtes podeu fer un comentari al blog i us ajudarem. La setmana vinent donarem la solució. CLIC AQUÍ

3. Manualitats en família. Us proposem realitzar una d'aquestes dues manualitats relacionades amb el sistema solar. Si no teniu els material podeu fer servir material reciclat que tingueu a casa. Feu volar la imaginació! CLIC AQUÍ


Aquí teniu alguns exemples amb taps d'ampolles, paper doblegat per donar-li volum o plastilina. En el document teniu d'altres exemples. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada