dilluns, 1 de juny de 2020

SETMANA DE L'1 AL 5 DE JUNY


Bon dia! 
Ja queda menys per acabar de conèixer tots els planetes. Recordeu que fins ara hem hem treballat Mercuri, Venus, Terra i Mart. Seguint l'ordre de més a menys proximitat al Sol, avui treballarem Jupiter i Saturn. 

1. Llegiu les fitxes dels dos planetes amb molta atenció i ompliu les graelles amb les dades tal com heu fet fins ara. 


        JÚPITER                SATURN   

2. En aquesta activitat aprendrem una mica més sobre una persona molt important relacionada amb els viatges espacials. Qui serà? Mireu aquest vídeo d'Info-K amb molta atenció per conèixer més sobre la seva vida.


A continuació us proposem que empleneu una línia del temps de la vida del personatge que apareix al vídeo, escrivint allò que va fer a cada any que apareix en la línia. CLIQUEU AQUÍ (descarregueu el document per poder-lo veure bé i omplir-lo)

3. En aquesta activitat haureu de descriure un extraterrestre observant el dibuix de la fitxa i omplint una graella amb les seves característiques. Quan tingueu totes les dades redacteu la seva descripció. CLIC AQUÍ

4. MANUALITATS EN FAMÍLIA. Us proposem una nova manualitat relacionada amb el tema que estem treballant; un coet amb material reciclat. Aquí teniu uns exemples que us poden servir d'inspiració.
5. Per últim, aquesta setmana finalitza el registre de les fases de la lluna que vam començar fa un mes aproximadament. Esperem que tots i totes ho hagueu pogut emplenar. Podeu enviar-nos la graella completa al nostre correu. Recordeu que les 4 fases principals de la lluna són les següents: A mode de cloenda, us deixem aquest vídeo que us pot servir com a repàs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada