dilluns, 11 de maig del 2020

SETMANA DE L'11 AL 15 DE MAIG

Bon dia! Aquesta setmana seguim treballant el sistema solar. Avui és el torn dels PLANETES!

1. En aquest vídeo coneixerem una mica més cada planeta del sistema solar. Mireu-lo ben atents les vegades que calgui, perquè després haureu de respondre un test com la setmana anterior amb el sol. 




2. A continuació us deixem les preguntes. Anoteu les respostes en un full i comproveu els encerts. Recordeu, si necessiteu més temps podeu pausar el vídeo i pensar-ne una mica més. Sort! 




3. En la següent activitat haureu de posar en pràctica el que heu après i situar els planetes en el sistema solar escrivint el nom de cadascún on calgui. Els heu d'escriure en els espais en blau: CLIC AQUÍ




4. Us proposem aprendre la següent cançó: La cantata de l'espai (ja podeu accedir, ha hagut una errada al penjar el document). Haureu d'aprendre la lletra i podeu cantar-la als vostres familiars o amics. A l'arxiu teniu l'enllaç per escoltar-la a Youtube. Quan la sapigueu, ompliu els buits amb les paraules que falten en la segona part de l'activitat. Intenteu fer-ho de memòria. 

5. EL REPTE MATEMÀTIC DE LA SETMANA. Pareu molta atenció en aquest nou repte on haureu d'esbrinar el valor de cada planeta. Les files i columnes us donaran pistes per trobar la resposta. Envieu els vostres comentaris amb les solucions per correu o al blog. FEU CLIC AQUÍ PER ACCEDIR AL REPTE. 

- Les mestres de castellà també han preparat unes fitxes relacionades amb els planetes. Recordeu enviar les feines als seus correus. 


1. Las dos primeras fichas repasan cosas que ya sabes sobre nuestro Sistema Solar. Con la última aprenderás el origen del nombre de los días de la semana en castellano. Al acabar cada ficha puedes corregirla tú mismo y enviarnos las respuestas.




Si te apetece comprobar todo lo que sabes sobre los planetas prueba este juego:




Fins dilluns!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada