dilluns, 4 de maig del 2020

SETMANA DEL 4 AL 8 DE MAIG


Aquestes setmanes coneixerem una mica més el nostre sistema solar. Per començar aprendrem algunes coses sobre l'astre principal del sistema solar; el sol. 
1. Mireu aquests dos vídeos amb molta atenció i les vegades que necessiteu, perquè després haureu de respondre unes preguntes!

 

Aquí teniu el vídeo amb un petit qüestionari que haureu de resoldre. Anoteu en un full la resposta a cada pregunta i després comproveu-les. Si necessiteu més de 10 segons per fer-ho, podeu pausar el vídeo i pensar-ne una mica més. Després, podreu comprovar i marcar les respostes encertades amb les solucions del final de vídeo.



2. Comprensió lectora: El marcià. On viuen els marcians? Com són? Responeu les preguntes i feu un dibuix seguint les indicacions dels enunciats. CLIQUEU AQUÍ 

3. Manualitat. En el següent enllaç teniu una manualitat que podeu fer en familia per veure la lluna i les estreles. Un telescopi casolà! CLIQUEU AQUÍ

Aquí teniu un exemple del resultat.


No oblideu que a sota d'aquesta entrada teniu el repte matemàtic. Recordeu que també heu d'entrar al blog dels especialistes. Estigueu ben atents al blog perquè el dijous posarem una nova activitat!

Novetats! Al blog d'educació física teniu una nova proposta per realitzar un repte de Vida Saludable. Des del blog de cicle mitjà us animem a participar. Entreu al blog d'Educació Física fent click aquí i llegiu les intruccions per accedir-hi: KAHOOT D'EDUCACIÓ FÍSICA Allà trobareu el repte per 4t i els reptes generals per 3r. Sort!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada