dilluns, 25 de maig del 2020

SETMANA DEL 25 AL 29 DE MAIG

Bon dia! 
Aquesta setmana continuareu treballant els planetes del sistema solar per omplir el vostre quadern d'astronomia. Fins ara hem treballat els dos primers planetes d'acord amb la seva proximitat al sol: Mercuri (el més proper) i Venus. Seguint amb aquest ordre, avui és el torn dels dos planetes següents: la Terra i Mart.

1. Llegiu les fitxes dels dos planetes amb molta atenció i ompliu les graelles amb les dades tal com vau fer la setmana anterior.







2. En aquesta activitat haureu d'explicar el significat de les frases fetes que us proposem i relacionar d'altres amb el seu significat. Si no ho sabeu podeu buscar-les al google. CLIQUEU AQUÍ i seguiu les instruccions.

3. Endevina endevinalla. Ets capaç d'esbrinar què s'amaga darrere de cada endevinalla? Pots  aprendre-la i posar a prova a algun membre de la família. Endavant! FEU CLIC

CURIOSITATS. Us heu preguntat alguna vegada quants anys té el sol? Podeu llegir aquesta web per esbrinar-ho. CLIQUEU AQUÍ


A continuació us deixem l'activitat que han preparat les mestres de castellà. Recordeu enviar les feines al seu correu. Els podeu trobar a la dreta del blog.

1. Esta semana trabajaremos la descripción de lugares. Aquí os dejamos un video para que recordéis como se hace: 




Ahora leed las descripciones de los planetas que hemos trabajado hasta ahora. Falta uno, ¿verdad? Intentad describir la Tierra y enviadnos el resultado por correo. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada